top of page
FC VALENCIA.png

Equipament centres esportius

L'esport és essencial en el desenvolupament i creixement dels infants i joves. Nosaltres t'oferim els millors productes d'equipament i seguretat esportiva per fer-t'ho més fàcil:)

Les nostres proteccions esportives ofereixen una gran protecció en els racons més perillosos, com per exemple cistelles, porteries, columnes... són superfícies dures on els infants poden fer-se cops mentre juguen distrets.

Les cortines i els riells protegeixen de l'excessiva entrada de llum que molesta a les estones de fer esport.

Tots els nostres productes són fets a mida, homologats i certificats. Estan fets amb materials no tòxics i garanteixen la seguretat i benestar dels infants. 

proteccio_paret.png

Proteccions esportives

Proteccions a mida per a tot tipus d'estructures esportives. Fetes de manera personalitzada per cadascú, que s'adaptin a les teves necessitats. 

cortines opaques_pavello.png

Cortines per escoles 

enrotllables opacs o amb pas de llum, cortines opaques riells motoritzats i veles solars, a mida i amb diferents colors per a triar. Per a evitar l'exposició solar molesta i estar més tranquils i tranquil·les.

759_-_4.png

Material esportiu

material esportiu per a gimnasos: psicomotricitat, matalassos i coltxonetes, cintes delimitadores i cintes de tracció i molt més.

Qualitat, proximitat i seguretat en un sol producte

Els nostres productes no ofereixen només seguretat, sinó sostenibilitat, proximitat, confiança, qualitat... Els nostres mobles, cortines i proteccions estan fets amb tota la cura del món, per a oferir-te una cosa que dura anys.

proteccio_paret_pavello.png

Algunes de les nostres instal·lacions a centres esportius:

bottom of page