top of page
FC VALENCIA.png

Centres esportius

Els millors productes per a centres esportius

L'esport és essencial en el desenvolupament i creixement dels infants i joves. Per això, tenim els millors productes per a equipar un centre esportiu, perquè practicar el nostre esport preferit sigui més fàcil, divertit i segur que mai. T'oferim la nostra especialitat: proteccions a mida i cortines per a pavellons. També psicomotricitat, material esportiu i molt més.

proteccio_paret.png

Proteccions

Proteccions a mida per a tot tipus d'estructures esportives. Fetes de manera personalitzada per cadascú, que s'adaptin a les teves necessitats. 

cortines opaques_pavello.png

Cortines

enrotllables opacs o amb pas de llum, cortines opaques riells motoritzats i veles solars, a mida i amb diferents colors per a triar. Per a evitar l'exposició solar molesta i estar més tranquils i tranquil·les.

759_-_4.png

Material esportiu

material esportiu per a gimnasos: psicomotricitat, matalassos i coltxonetes, cintes delimitadores i cintes de tracció i molt més.

Qualitat, proximitat i seguretat en un sol producte

Els nostres productes no ofereixen només seguretat, sinó sostenibilitat, proximitat, confiança, qualitat... Els nostres mobles, cortines i proteccions estan fets amb tota la cura del món, per a oferir-te una cosa que dura anys.

proteccio_paret_pavello.png

Algunes de les nostres instal·lacions a centres esportius:

bottom of page