top of page
enrollable (2).png

Equipament per a instituts 

Garantir les seguretat és necessari a totes les edats. Per això, no ens n'oblidem tampoc dels més grans. De mobiliari per a instituts oferim des de proteccions i proteccions esportives perquè els alumnes puguin fer esport còmodament, fins a cortines i telons de teatre.

Les nostres cortines escolars ajuden a regular l'exposició solar indesitjada, sobretot a l'hora de projectar a l'aula.

Els telons de teatre són perfectes per decorar les sales d'actes. Els fem manuals o motoritzats, a mida i de manera personalitzada per a cada centre. Per a donar-li  a l'institut la "classe" que es mereix:)

les proteccions escolars i esportives ofereixen protecció als espais més perillosos del pati i el gimnàs. S'adapten a qualsevol espai: columnes, parets, cistelles, porteries... Són duradores i resistents als cops.

patio de instituto con protecciones azules en las columnas

Proteccions escolars i esportives

Protegim qualsevol espai: parets, columnes, cantoneres, radiadors, portes i molt més.

Proteccions a mida, duradores i amb gran absorció dels cops, perfectes per a equipar el gimnàs del teu institut.

cortines_instituts_enrotllables.png

Cortines escolars

Enrotllables opacs o amb pas de llum, cortines opaques per a les aules, que eviten l'excés de llum solar i permeten treballar amb comoditat. Telons de teatre per a la sala d'actes. Productes a mida, amb diferents colors per a triar. 

Qualitat, proximitat i seguretat en un sol producte

Els nostres productes valen la pena perquè són d'aquí i estan fets especialment per a tu. Són productes que duren anys, estan fets amb molta cura i respecte pel que ens envolta. Cuidem de cada petit detall per fer que els instituts siguin espais segurs on educar sigui la única prioritat.

enrotllables_escoles.png

Algunes de les nostres instal·lacions a escoles:

bottom of page