top of page

Cortines escolars a mida

A Jap ens especialitzem en una àmplia gamma de cortines per satisfer totes les teves necessitats educatives. Oferim cortines enrotllables, cortines opaquestelons de teatre, veles d'ombra i tendals, totes dissenyades per aportar funcionalitat i estil als teus espais.

Les nostres cortines enrotllables són perfectes per controlar la llum de manera eficient, mentre que les cortines opaques ofereixen la màxima privacitat i protecció contra la llum solar intensa.

Si necessites crear zones d'ombra a l'exterior, les nostres veles d'ombra són ideals per a patis i àrees de joc.

Els telons de teatre afegeixen un toc professional a qualsevol escenari, i els tendals són una solució excel·lent per protegir els espais exteriors de les inclemències del temps.

Ens enorgullim d'oferir una gran varietat de colors i teixits de gran qualitat i resistència, assegurant que cada producte compleixi amb els més alts estàndards de durabilitat i estètica.

Sabem que cada escola té necessitats específiques, per això et proporcionem un servei personalitzat des del primer moment. Realitzem una presa de mides prèvia per garantir que les nostres cortines s'adaptin perfectament als teus espais. A més, et fem el pressupost sense cap tipus de compromís, perquè puguis prendre la millor decisió sense pressions.

Si estàs interessat/da en millorar els teus espais educatius amb cortines de qualitat, no dubtis en contactar amb nosaltres! Estem aquí per ajudar-te a crear entorns segurs, còmodes i inspiradors per als teus estudiants i personal docent.

Confia en Jap i gaudeix de productes homologats, segurs i especialment dissenyats per a les escoles. Posem al teu abast l'experiència i el compromís amb la qualitat que mereixes.

Cortines fetes especialment per la teva escola

Les nostres cortines estan fetes amb teixits reciclats, certificats i fets especialment per a escoles. Les fem de manera personalitzada per a cada centre, perquè s'adapti a les necessitats de cadascú. 

bottom of page