top of page

Seguretat infantil a les escoles

Per a Jap Didactics, la seguretat infantil és una prioritat fonamental. Com a experts en equipament escolar, oferim una àmplia gamma de productes de protecció que garanteixen la seguretat dels infants en tot tipus d'espais. Les nostres proteccions s'adapten a diverses infraestructures i espais en els centres escolars, tant en zones interiors com exteriors.

La majoria de l'equipament escolar que oferim es realitza a mida i es pot personalitzar, amb una àmplia selecció de materials i colors per a adaptar-se perfectament a les necessitats del teu centre escolar.

 

Els nostres productes són fabricats a Catalunya i compleixen amb tots els certificats europeus que garanteixen la seva alta qualitat i conformitat amb la normativa europea vigent.

 

Si desitges proporcionar a l'alumnat un entorn escolar més segur i confortable, posa't en contacte amb nosaltres avui mateix. T'informarem detalladament i et proporcionarem un pressupost personalitzat sense cap compromís. La seguretat dels infants és la nostra prioritat principal.

Proteccions escolars a mida i a l'abast de tothom

Els nostres sistemes de seguretat infantil permeten protegir les parets, les columnes i les estructures esportives de qualsevol equipament escolar, així com diversos elements de l'aula, com portes i radiadors, contra possibles impactes.

 

Utilitzem principalment materials com PVC tàctil o escuma en la fabricació dels nostres productes de seguretat infantil. Tots els productes compten amb certificacions europees de qualitat, que garanteixen la seva fiabilitat i durabilitat.

bottom of page