top of page
proteecions_columnes_pati_escola.png

Equipament escoles

Tot els productes de mobiliari i seguretat escolar que necessites. Productes homologats fets amb cura per a oferir-vos el millor. Tots els nostres productes estan fabricats seguint la normativa europea, amb materials no tòxics, resistents i de qualitat.

Les nostres proteccions escolars esportives estan fetes a mida, i ofereixen seguretat i tranquil·litat protegint els espais més perillosos.

Els nostres enrotllables i cortines opaques ajuden a regular l'entrada de llum dins les aules, i els nostres tendals i veles d'ombra, al pati. Les nostres cortines per escoles estan fetes a mida amb materials reciclats. També oferim telons de teatre per a sales d'actes a mida.

El mobiliari escolar ofereix solucions per a l'equipament i decoració d'aules.

També oferim material de psicomotricitat per a equipar el gimnàs de l'escola.

proteccions_columnes_pati_escola.png
cortines_enrotllables_escola.png

Proteccions escolars

Mobiliari escolar

Les proteccions són essencials per a protegir els espais més perillosos d'una escola. Garanteixen la seguretat de l'entorn i la calma i tranquil·litat del professorat i alumnat. Les fem a mida amb materials se qualitat, que fan que el producte duri anys.

Mobles escolars de fusta, foam o polipropilè. Els nostres mobles estan fets especialment per a respondre les necessitats dels alumnes. Estan fets amb materials resistents i no tòxics.

taula_cadires_fusta_escola.png

Cortines per escoles

Cortines per a escoles fetes a mida amb teixits reciclats. Cortines opaques, enrotllables opacs o amb pas de llum. Disponibles en gran varietat de colors. Telons de teatre per a sales d'actes, manuals o motoritzats.

túnel_gegant.png

Psicomotricitat i jocs

Tot el necessari per equipar un gimnàs d'una escola: matalassos, material de psicomotricitat, ja sigui rampes, túnels, blocs, i jocs educatius per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.

Qualitat, proximitat i sostenibilitat en un sol producte

Els productes d'equipament escolar que oferim són d'aquí: som una empresa local que dia a dia busquem oferir els millors productes per a l'equipament d'escoles. El nostre objectiu és fer de les escoles un espai segur de la forma més sostenible possible.

enrotllables_escoles.png

Algunes de les nostres instal·lacions a escoles:

bottom of page