top of page
Veles_solars_escoles.JPG

Equipament escoles bressol

T'oferim tots els productes necessaris per equipar una llar d'infants: mobles, cortines i proteccions a mida. Les llars d'infants són un espai essencial per als i les més petites. Per això, volem col·laborar amb tu per fer-ne l'entorn més segur possible.

Les nostres proteccions escolars garanteixen la seguretat necessària en una escola bressol. Les fem a mida i s'adapten a qualsevol espai.

Les nostres cortines ofereixen la comfort i llum necessària a les aules, així espais d'ombra al pati.

El nostre mobiliari escolar està fabricat seguint la normativa europea, amb materials no tòxics i dissenyat especialment per als més petits. 

WhatsApp Image 2023-10-20 at 15.27.20.jpeg
coltxoneta_moldejable.png

Proteccions escolars

Mobiliari escolar

Protegim qualsevol espai: parets, columnes, radiadors, portes, extintors... Les nostres proteccions són resistents i absorbeixen molt bé els cops. Són perfectes per als espais susceptibles de cops.

Tot tipus de mobles per a llars d'infants: taules, cadires, casellers... Taules i cadires de plàstic dur i mobles de foam, matalassos de migdiada i piscines de boles. Tots els nostres mobles estan fets amb materials no tòxics i garanteixen la seguretat de l'infant.

cortines_opaques_escola_bressol.png

Cortines per escoles

Cortines a mida per escoles: enrotllables amb pas de llum o opacs, cortines opaques perfectes per protegir les aules de la llum solar. Telons de teatre a mida, manuals o motoritzats.

conjunt_49-3.png

Psicomotricitat i jocs

Tot allò que necessites per a equipar una aula de psicomotricitat: matalassos, blocs, rampes, túnels, gatejadors... Tot fet especialment per als i les més petites!

Qualitat, proximitat i seguretat en un sol producte

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat d'articles d'equipament escolar fets aquí, especialment per a tu, per a que puguis equipar el teu centre de forma segura amb productes que duren anys.

761A_761B_761C_-_2.png

Algunes de les nostres instal·lacions a llars d'infants:

bottom of page