top of page
Search

Top 3 productes essencials per aquesta primavera

Ha arribat la primavera i el sol, les ganes de jugar fora, de sortir... Per això ara és el moment de fer una bona revisada de com estan les instal·lacions de l'escola i equipar-la amb tot el que cal per a garantir una escola segura i de qualitat.


1. Proteccions d'exterior

Si hi ha algun espai del teu pati que pot ser una mica perillós, no dubtis més i protegeix-lo. Des de Jap protegim qualsevol espai, amb proteccions resistents i de qualitat que protegeixen bé dels cops i caigudes, i duren anys. Estalvia't mals de cap i garanteix la seguretat i tranquil·litat tant dels alumnes com dels professors, protegint el teu pati i convertint la teva escola en una escola segura.


2. Cortines i enrotllables opacs

Les cortines i els enrotllables opacs permeten fer classe i fer ús de pantalles i projectors sense la molèstia que pot suposar l'entrada de llum excessiva d'aquests dies que fa més sol. A més, ajuda a crear ambients més calmats i més tranquils que ajuden a concentrar-se millor i per als més petits, poder fer la migdiada i dormir millor.
3. Tendals

Els tendals ajuden a crear espais d'ombra al pati que protegeixen als infants de la calor, sobretot en els dies més calorosos. En aquests temps on la calor sembla que cada dia va a més, és important garantir espais als infants on poder-se protegir de les altes temperatures i seguir jugant amb tranquil·litat. A més, tenen doble funció, ja que també protegeixen de l'entrada de llum i calor en l'interior.


Aquesta primavera, prepara't pels dies de calor que vindran amb productes de qualitat i que duren anys, i que faran que la teva escola passi a un altre nivell :)9 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page