top of page
Search

Top 10 productes de mobiliari per una escola bressol

Equipar una aula de bressol és una feina molt important, ja que demana molta cura i atenció a l'hora de triar els mobles. Perquè còmodes i puguin oferir totes les eines necessàries per als infants, cal fixar-se en els detalls. Avui us portem un top 10 d'idees de mobiliari escolar infantil per a equipar una escola bressol que ofereixen protecció i seguretat, una de les claus per a crear els espais dins d'aquests centres. Esperem que us agradi!

1. proteccions cantoneres

Les proteccions cantoneres són un gran aliat a les aules de les llars d’infants. Els cantons de les parets, mobles i altres zones, poden ser bastant afilats i un gran perill. Les proteccions protegeixen dels cops, oferint molta més seguretat dins l’aula. Hi ha moltes solucions en diferents mides i formats que s’adapten a tots els cantons.
2. Cortines opaques

Les cortines opaques són perfectes per a evitar que entri llum dins l’aula. Permeten regular l’entrada de llum dins l’aula i, sobretot en les estones de migdiada, ajuden a crear un espai tranquil i que els infants puguin descansar més i millor.


3. Salva-dits

Les proteccions salva-dits protegeixen de les enganxades amb les portes. Són perfectes per quan els nadons comencen a gatejar i caminar i s’agafen per a tot arreu. Ofereixen seguretat total en una zona tan perillosa com són els marges d’una porta.
4. Proteccions radiadors

Les proteccions de radiadors també són molt importants, ja que protegeixen aquestes superfícies fetes de materials durs i cantelluts com són els radiadors. A més, resisteixen les altes temperatures i ofereixen tan protecció total com parcial, depenent del tipus de protecció que es triï.
5. Veles d’ombra

Les veles d’ombra són perfectes per a crear espais d’ombra al pati. Sobretot durant els dies de sol, els infants poden tenir una zona on jugar tranquils i sense patir els efectes de l’exposició prolongada a la calor.
6. Matalassos migdiada

Les hores de migdiada són essencials per als infants. Per això, cal buscar un bon producte que faci que aquestes estones siguin el més agradables possibles. Els nostres matalassos de migdiada ofereixen la comoditat necessària perquè els infants puguin descansar plàcidament i obtenir tots els beneficis del son. Tenim diferents models, que s’adapten a les necessitats de cada aula i cada escola bressol.


7. Mobles canviadors

Els mobles canviadors són indispensables en les aules d’una escola bressol. Els nostres canviadors estan fets amb fusta de faig i lliures de materials tòxics. El seu disseny és ergonòmic i s’adapta a cada aula, i tenim diferents models a escollir.
8. Blocs de psicomotricitat

Els productes de psicomotricitat són essencials ja que ajuden al desenvolupament de l’infant: la coordinació i la imaginació. Per això, crear una aula que ajudi al desenvolupament psicomotriu és molt important, ja que els infants aprenen de manera didàctica els volums i els colors, i a moure’s per l’espai.


9. Selló de nado

En les edats que els infants comencen a seure, va molt bé tenir un suport que els ajudi. A més, ofereixen la comoditat necessària perquè els infants puguin seure al terra i jugar. Així, els infants compten amb el suport necessari per a poder seure correctament.10. Túnels de gateig

Els túnels de gateig són una gran ajuda quan els infants comencen a gatejar. Tenen tactes suaus i amb ells es poden crear circuits on els nadons poden moure’s amb seguretat.


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page