top of page
Search

Què necessites per protegir una classe?

Crear espais segurs a les escoles comença per protegir els espais més perillosos. Des de llars d'infants fins a primària, és essencial comptar amb els productes per a protegir els nens i nenes dels cops, sigui l'edat que sigui. Per això, nosaltres et portem un article amb els productes més essencials de seguretat per a protegir la classe de la teva escola o llar d'infants, i que no hagis de patir més. Entre tots fem escoles segures!


1. Proteccions de portes

Salva-dits

Les portes són un element molt perillós, i enganxar-s'hi els dits és un dels accidents més comuns entre els infants. És evident que els i les mestres no podeu tenir un control absolut de totes les portes del vostre centre, només faltaria! Els nostres salva-dits són perfectes per a poder donar als infants autonomia i que puguin al lavabo o a altres espais de l'escola sense acompanyament del mestre. Aquests ofereixen una protecció total, ja que cobreixen els cantells de les portes. Són fàcils d'instal·lar i de mantenir.


Altres productes protegeix-dits

Un altre producte que volem destacar són els elements destinats a evitar que les portes es tanquin de manera gaire brusca. Aquests són les ferradures, les boles i els perfils protegeix-dits. Tots fan la mateixa funció, però varien segons l'espai a on van destinats (els perfils es recomanen més aviat per calaixos i armaris) i el disseny del producte. Són molt versàtils i útils, ja que deixen un marge quan es tanca la porta que fa que els infants no s'hi enganxin els dits.


2. Cantoneres

Les aules tenen tot d'espais amb cantons perillosos, siguin esglaons, cantoneres d'obra o fins i tot d'alguns mobles. Les nostres cantoneres són ideals per a protegir aquests espais i evitar cops que poden acabar sent greus. En tenim de moltes menes, colors i dissenys diferents, segons l'espai al qual van destinades. Aquest és un producte que fem a mida. Si estàs interessat/da, no dubtis a contactar amb nosaltres! Sinó també pots xafardejar pel web, on trobaràs tota la informació que necessites 😉


3. Radiadors

Els radiadors també són un element que cal tenir en compte, sobretot en les classes d'edats més petites. En ser fabricats amb materials molt durs, si no es vigila els infants s'hi poden fer bastant de mal. Nosaltres recomanem protegir-los. Al web tenim diferents proteccions que s'adapten als diferents tipus de radiadors. També oferim proteccions per a tubs de calefacció. Totes les proteccions que oferim són resistents a la calor i les temperatures altes. Les fem a mida, per tant, et recomanem que contactis amb nosaltres si vols més informació.


4. Columnes

Siguin columnes senceres o enganxades a la paret, són un dels espais que també cal protegir, ja que és molt fàcil que un infant que vagi despistat o estigui jugant pugui fer-s'hi un cop. Nosaltres t'oferim tota mena de proteccions de columnes: per a espais interiors i exteriors, amb diferents dissenys que s'adapten a les necessitats de cada centre. Et recomanem que, si estàs interessat/da, contactis amb nosaltres, ja que les proteccions les fem a mida, i podrem recomanar-te quin producte t'escau més i farà millor la seva funció.

38 views0 comments
bottom of page