top of page
Search

Proteccions essencials per al pati de la teva escola

Posar proteccions al pati pot semblar una tonteria, però realment és molt important i beneficiós. Protegir els espais de l'escola com cal permet als infants jugar i passar-s'ho bé sense cap perill, i dona als professors la tranquil·litat de saber que els nens i nenes estan segurs. Avui us portem una selecció del top 5 de productes imprescindibles per al pati d'una escola. Esperem que us agradi😊

1. Proteccions esportives

Les proteccions esportives protegeixen els pals, bases i xarxes tant de cistelles de bàsquet, com de porteries o xarxes de vòlei i tennis. Protegeixen àrees que acostumen cantelludes i dures. Són una bona opció tant per als patis d'escola, com els d'institut, o fins i tot per als gimnasos. S'adapten molt bé a la forma de la protecció i estan fetes d'un material molt resistent als agents exteriors i a la deterioració.


2. Proteccions de columnes

Les proteccions de columnes són un essencial perquè protegeixen àrees que també poden ser susceptibles de fer-s'hi cops. Són versàtils i s'adapten a qualsevol tipus de columna.

També són fetes especialment per a exteriors i són molt resistents i duradores. Protegeixen la columna completament evitant que els infants s'hi puguin fer mal.3. Proteccions de paret

Les proteccions de paret ofereixen una protecció integral en zones també molt rígides i perilloses. S'adapten a qualsevol tipus de paret i són resistents als agents exteriors. Com totes les nostres proteccions, estan fetes a mida, i estan disponibles en una gran varietat de colors. Les recomanem molt en pistes de futbol i bàsquet, perquè ofereixen protecció en àrees de joc on hi ha molt de moviment.


4. Proteccions d'arbres

Ens va encantar fer aquestes proteccions, perquè són molt originals i molt eficients. Les proteccions poden ser només per als escocells, tant circulars com quadrats, o per als troncs. Les tenim en una gran varietat de colors brillants i, a part de tenir una funció decorativa, protegeixen als infants de possibles entrebancs i cops.5. Proteccions d'esglaons i grades

Les proteccions d'esglaons i grades són essencials perquè protegeixen zones molt escantellades i dures, on els infants s'hi poden fer molt mal. S'adapten molt bé a la forma esglaonada i poden protegir integralment o parcialment l'espai.
Fins aquí el nostre top 5. La majoria de proteccions (menys les d'arbres, sinó teniu un arbre a l'interior de l'escola😅) també són molt recomanables per a interiors, tant per a gimnasos, aules, i zones comunes. Recordeu que si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres i us ajudarem en tot el que puguem! Fins aviat!

7 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page