top of page
Search
  • Xavi

Per què plantem arbres?


Fa més de tres anys vam decidir posar-nos d'acord amb Bosquia Nature, una associació que es dedica a plantar arbres arreu de la península. Fins ara, hem

plantat més de 350 arbres. Per alguns pot semblar poc, però per nosaltres és una gran fita. Som una empresa petita i aquesta és la nostra empenta: poder seguir plantant arbres, tirar endevant amb projectes d'aquests i aportar el nostre petit granet de sorra.


El que ens va motivar fer aquest projecte va ser que nosaltres a casa sempre hem estat molt preocupats pel medi ambient. Des de ben petits, he intentat que els meus fills prenguin consciència sobre el món que els envolta i que l'estimin i el cuidin. També he fet tot el que he pogut per a cuidar-lo jo, i deixar-los-hi el millor món possible. Totes aquestes idees les he intentat traslladar a la feina, buscant oferir productes de proximitat per a reduir la petjada de carboni; de qualitat, perquè durin molts anys i no col·laborar amb l'"híperconsumisme". Mentre seguim lluitant per tenir una política d'empresa el màxim de verda possible, intentem que, a més a més, puguem col·laborar de manera directa amb el medi ambient, regalant-vos arbres. Així també us podem agrair tot el que ens ajudeu a avançar amb el nostre projecte.


28 views0 comments
bottom of page