top of page
Search

El que no et pot faltar aquesta primavera

Amb l'arribada del bon temps, els infants tenen més ganes de córrer i de jugar, i s'estan més hores a fora al pati. Un pati mal equipat pot ser un espai perillós, amb molts racons on els infants es poden fer mal. A més, les llargues estades al sol poden provocar altres problemes, com marejos i maldecaps. Avui et portem una selecció dels nostres millors productes per garantir la seguretat i comoditat dels alumnes tant dins com fora de les aules.



1. Proteccions escolars i esportives

Són essencials perquè els nens i nenes puguin jugar tranquils al pati. Nosaltres recomanem sobretot protegir cantells, columnes, porteries i cistelles, que són els elements amb què poden fer-se més mal.



2. Tendals

No només creen espais d'ombra al pati, sinó que també protegeixen les aules de l'excés de llum solar.

Els nostres tendals són fets a mida, amb materials molt resistents als agents exteriors. Els fem o bé manuals, o bé motoritzats.


3. Veles d'ombra

Les nostres veles d'ombra són perfectes per als patis que queden molt descoberts al sol. Creen espais d'ombra on els nens i nenes poden jugar tranquils i sense el perill dels efectes que poden suposar les estones prolongades al sol.



4. Cortines opaques i enrotllables

Dins de les aules, les cortines són essencials per poder regular la llum que entra dins l'aula. A més, amb l'ús freqüent de les pantalles, encara és més important tenir unes bones cortines que facilitin la bona visibilitat.

Si vols més informació, sempre pots contactar amb nosaltres, i t'assessorarem en els productes més indicats per a tu. Que la caloreta no t'agafi per sorpresa! ;)







16 views0 comments
bottom of page