top of page
Veles_solars_escoles.JPG

Llars d'infants

Tot per als més petits

Les llars d'infants són un espai essencial per als i les més petites. Per això, volem col·laborar amb tu per fer-ne l'entorn més segur possible. Els nostres productes d'equipament i seguretat escolar estan dissenyats especialment per als nens i nenes, són segurs i compleixen tota la normativa vigent. Aquí, trobaràs una gran selecció de productes per a equipar una llar d'infants. Pots fer una ullada a la nostra oferta, de ben segur que trobes allò que busques!

proteccio-columna-exterior-escola.jpg

Proteccions

Protegim qualsevol espai: parets, columnes, radiadors, portes, extintors...

Tenim una gran varietat de proteccions  per a escoles, fetes totes a mida. 

matalàs-infantil-psicomotricitat.jpg

Mobiliari

Tot tipus de mobles de fusta per a llars d'infants: taules, cadires, casellers... Taules i cadires de plàstic dur i mobles de foam, matalassos de migdiada i piscines de boles 

cortines-enrotllables-llars-d-infants.jpg
Cortines

cortines a mida: enrotllables amb pas de llum o opacs, cortines opaques perfectes per protegir les aules de la llum solar. Telons de teatre a mida, manuals o motoritzats.

rampa-psicomotricitat.jpg
Psicomotricitat

Tot allò que necessites per a equipar una aula de psicomotricitat: matalassos, blocs, rampes, túnels, gatejadors... Tot fet especialment per als i les més petites!

Qualitat, proximitat i seguretat en un sol producte

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat d'articles fets aquí, especialment per a tu, per a que puguis equipar el teu centre de forma segura amb productes que duren anys.

niños jugando en el aula con cuerdas de separación de espacios

Algunes de les nostres instal·lacions a llars d'infants:

bottom of page