top of page

Escoles

Tot el que la teva escola necessita

La nostra empresa està especialitzada en l'equipament d'escoles. Tots els mobles, proteccions, cortines i productes que t'oferim estan especialment fets per a vosaltres i per a fer-vos la feina més fàcil: nosaltres ens dediquem a protegir les escoles, i així vosaltres podeu ensenyar als nostres infants amb la tranquil·litat d'estar segurs.

patio de escuela con protecciones de colores en las columnas

Proteccions

Protegim qualsevol espai: parets, columnes, cantoneres, radiadors, portes, i molt més.

Proteccions a mida, duradores i amb gran absorció dels cops

aula de clase con mesas y sillas de madera

Mobiliari

Mobles per a escoles de fusta, foam o polipropilè. Diferents tipus de taules i cadires que s'adapten a les necessitats dels infants i l'escola. Mobles de qualitat fets per als nens i nenes.

clase de escuela con cortinas enrollables de colores

Cortines

Cortines per a escoles fetes a mida amb teixits reciclats. Cortines opaques, enrotllables opacs o amb pas de llum disponibles en gran varietat de colors. Telons de teatre per a sales d'actes, manuals o motoritzats.

niños jugando con un bloque de psicomotricidad, un tínel amarillo y lila

Psicomotricitat i jocs

Tot el material per equipar un gimnàs d'una escola: matalassos, diferents elements de psicomotricitat; ja sigui rampes, túnels, blocs, i jocs educatius per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.

Qualitat, proximitat i sostenibilitat en un sol producte

Els productes que oferim són d'aquí, nostres, fets amb materials reciclats i sostenibles. Som una empresa local que dia a dia busquem oferir els millors productes per a l'equipament d'escoles. El nostre objectiu és fer de les escoles un espai segur de la forma més sostenible possible.

instalacio_cortines_escola

Algunes de les nostres instal·lacions a escoles:

bottom of page