20170315_113316

 

Jap Didàctics: solucions en equipament escolar.

 

La nostra empresa neix fa 15 anys amb la intenció de donar tot tipus de respostes a les necessitats dels centres escolars. Els nostres principals clients són escoles, llars d'infants, instituts, ajuntaments i centres esportius. Els productes que destaquen són principalment de mobiliari escolar, proteccions esportives i per a interior, i cortines opaques per a escoles. També tenim elements de psicomotricitat, piscines de boles, mampares divisòries i molt més.

A la nostra botiga trobaràs tot tipus de productes de proximitat per al teu centre escolar, tots ells d'una gran qualitat i amb una garantia mínima de 2 anys. Tots estan fabricats d'acord amb la normativa vigent europea UNE-EN71 (propietats físiques i mecàniques, inflamabilitat i migració d'elements químics), i fabricats al nostre país.

Fem gran quantitat de productes a mida, i tenim instal·ladors en diversos punts d'Espanya: a Catalunya, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Andalusia, País Basc, Navarra i Aragó.

Estem segurs que si fas un ull a la nostra botiga trobaràs el que busques!

 

 

 

Mobiliari escolar de qualitat

Tenim cadires, taules, armaris de tot tipus, casellers... de diversos colors i amb moltes possibilitats de combinació, i fabricats en fusta de faig. Compleixen tots els requisits de seguretat per als més petits, i estan homologats per al seu ús escolar. D’altra banda, també tenim cadires i taules econòmiques de polipropilè.

 

Tot tipus de proteccions esportives

També tenim proteccions per cistelles, per la paret, de porteries, de columnes per a les escoles, salva-dits per a portes, proteccions per radiadors... A més, protegim altres elements de les aules, així com cantonades de la paret. Les diferents proteccions poden fer-se a mida i podem instal·lar-vos-les.

 

Enrotllables, telons i cortines opaques per escoles

Fem enrotllables opacs, o amb varis graus de pas de llum. Manuals o motoritzats. A mida. També fem telons de teatre, i cortines opaques. Tots els teixits que utilitzem son ignifugs, compleixen la normativa per centres escolars, i estan certificats.

Fabriquem les cortines i us les instalem, sempre sota pressupost previ.

 

¡¡Plantem arbres!!

Des de fa un parell d’anys que estem col·laborant amb la organització ecològica Bosquia (www.bosquia.es), que es dedica a replantar arbres arreu del país. Amb cada comanda  que ens facis, et regalem un arbre a nom del teu centre escolar, i t'enviem un certificat  perquè puguis comprovar-ne la seva geolocalització.

 

 

IMG-20200128-WA0050